شنبه ۱۴ خرداد ۰۱ ۱۶:۳۶ ۶ بازديد
سیستم اعلام حریق چهار عملکرد مهم تشخیص، هشدار، نظارت و کنترل اعلام حریق را بر عهده دارد و هدف اصلی آن تشخیص حریق و اطلاع سریع به ساکنین ساختمان و آتش نشان می باشد، که جهت اجرای با کیفیت این چهار عملکرد از نرم افزار، تچهیزات اعلام حریق و کنترل پنل سیستم و ... استفاده می کند. اعلام حریق برای محافظت جان انسان، کارکنان و اموال یک ساختمان در شرایط اضطراری و حریق طراحی شده است. امروزه سیستم اعلام حریق در ادارات، کارخانجات و اکثر ساختمان ها دیده می شوند. اما تا زمانی که حریق صورت نگیرد از این سیستم استفاده ای نمی شود و فقط در صورت بروز حریق با اجرای سیستم اعلام حریق جان انسان نجات پیدا می کند.
انواع روش های نصب و اجرای سیستم اعلام و اطفاء حریق وجود دارد اما کار اصل سیستم اعلام (اعلان ) حریق به این صورت است که اگر حریق رخ دهد، با ارسال سیگنال به کنترل پنل، آژیر فلاشر جهت هشدار به ساکنین ساختمان ترک محل فعال می شود. سیستم اعلام و اطفا حریق دارای یک ریموت کنترل از راه دور می باشد که در صورت حریق امکان تماس با آتش نشان را به صورت خودکار فراهم می کند.در محتوای زیر اطلاعات کلی از اجزای اعلام حریق و انواع اعلام حریق به شما داده می شود.
شرکت فرا حفاظ آموت با بهره گیری از دانش روز دنیا و دستیابی به آخرین فناوری ها در حوزه سامانه های هوشمند اقدام به اجرا و پیاده سازی آخرین نسل سیستم های اعلام حریق در انبارها و سوله های صنعتی نموده است. نظر به اینکه در صنایع و انبارهای بزرگ تاکنون چالش ها و مشکلاتی در کشف حریق به علل متعددی همچون ارتفاع سالن ها و سوله ها، وجود گرد و غبار و ذرات صنعتی در فضا، وجود موانع فیزیکی و غیره وجود داشته است و سامانه های موجود در حل معضلات این صنایع عاجز بود اند، بهره گیری از این راهکار جدید، قدرتمند و بسیار سریع در راستای حفظ سرمایه ها و جان افراد می تواند نقش بسزایی در اعتلای سطح ایمنی مراکز و شهرکهای صنعتی ایفا نماید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر